loading

Protecție până în cel mai mic detaliu.

Indiferent ce sau pe cine transportă Opel Vivaro, noi am făcut tot ce era posibil pentru a rafina şi spori nivelul de siguranță fără a compromite economia de carburant, eficiența și confortul.

Opel Vivaro - Siguranță activă

Siguranță activă

Funcțiile de siguranță activă includ:

 • Programul electronic de stabilitate (ESP®Plus)
 • Sistem de frânare anti-blocare (ABS)
 • Distribuţia electronică a forței de frânare (EBD)
 • Asistenţă la pornirea în rampă (HSA)
 • Controlul tracțiunii (TC)
 • Program de stabilitate pentru remorcă (TSP) (disponibil opțional în combinație cu cârligul de tractare)

Deja sunt destule dotări pentru un autovehicule pentru transport persoane – dar Opel Vivaro oferă și mai multe. De exemplu, sistemul ESP®Plus include și:

 • Sistemul adaptiv de control al încărcăturii. Sistemul de control al încărcăturii adaptează sistemul ESP®Plus în funcție de gradul de încărcare al autovehiculului - dacă autovehiculul este încărcat la maxim, pe jumătate sau este gol (dotare standard).
 • Sistemul de prevenire a răsturnării. Sistemul de prevenire a răsturnării monitorizează în mod constant comportamentul autovehiculului cu ajutorul senzorilor sistemului ESP®Plus și intervine în momentul în care autovehiculul este în pericol de răsturnare.
 • Sistemul de asistare hidraulică la frânare. În situații critice de conducere, sistemul de asistare hidraulică la frânare sporește la maxim forța de frânare, pentru a reduce distanța de frânare.
Opel Vivaro - Airbaguri

Sisteme de reținere

Dotările standard de siguranță pasivă includ:

 • Airbag pentru șofer și pasagerul din față
 • Funcție de atenționare privind fixarea centurii de siguranță, scaun șofer
 • Centuri de siguranță cu limitator de forță pentru primul rând de scaune
 • Dispozitive de pretensionare pentru centurile de siguranță ale primului rând de scaune
 • Tetiera scaunului șoferului cu sistem de protecție împotriva leziunilor cervicale
 • Sistem anti-alunecare pentru scaunul șoferului
 • Limitator de forță pentru centura de siguranță (scaunele din spate)
 • Puncte de fixare ISOFIX pentru 2 scaune de copii
 • Puncte TopTether pentru a permite montarea scaunelor pentru copii universale pe alte scaune

Airbagurile laterale și cele tip cortină pentru partea din față sunt opționale.

Opel Vivaro - Scaune pentru copii ISOFIX

Protecție pentru copii ISOFIX

Siguranța copiilor este întotdeauna o prioritate pentru Opel. Scaunele pentru copii ISOFIX pot fi montate pe scaunele laterale ale celui de-al doilea rând de scaune, incluzând măsura suplimentară de siguranță TopTether care oferă protecție împotriva leziunilor cervicale.

Opel Vivaro - Oglinzi pentru unghiul mort

Oglinzi pentru unghiul mort

Oglinzile exterioare duble minimizează pericolul apariției autovehiculelor în unghiul mort în timp ce conduci, iar oglinda separată amplasată mai jos oferă un plus de vizibilitate în timpul depășirilor datorită unei secțiuni exterioare asferice care asigură o vizibilitate mai bună la distanță. Oglinda cu unghi larg unică, amplasată pe parasolarul pasagerului din față oferă vizibilitate sporită în intersecțiile dificile.

Sistem de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS)

TPMS sporește siguranța prin detectarea scăderii presiunii în pneuri în timpul conducerii. Activată printr-un senzor, o lumină de semnalizare se aprinde pe panoul de instrumente pentru a avertiza cu privire la dezumflarea completă.

Opel Vivaro - Protecția pietonilor

Protecția pietonilor

Opel Vivaro îndeplineşte cerinţele privind protecţia picioarelor pietonilor datorită zonei optimizate a barei de protecţie faţă. Capota deformabilă, componentele de sub capotă şi zona de impact permit deformarea neobstrucţionată pentru a asigura protecţie suficientă pentru cap.

Sistemul de alarmă

Sistemul de alarmă Opel al modelului Vivaro a fost proiectat în conformitate cu specificaţiile Motor Insurance Repair Research Centre (Centrul de Cercetare pentru Reparaţii de Autovehicule pe Asigurare) din Thatcham, Marea Britanie. Sistemul de alarmă a primit calificativul E, situându-se peste medie. Sistemul se activează atunci când o persoană încearcă să pătrundă cu forţa în autovehicul, claxonul emite un semnal sonor, iar luminile încep să se aprindă intermitent. Ca măsură de protecţie împotriva deconectării bateriei, sistemul este dotat cu propria sursă de alimentare.

Blocarea

Uşile din faţă pot fi blocate folosind sistemul de blocare Opel opţional, montat din fabrică. Acesta garantează un plus de siguranţă şi contribuie la descurajarea hoţilor.

Pentru a beneficia de gama de servicii - comercializare vehicule (Corsa, Astra, Insignia, Crossland X, Grandland X, Zafira, Combo, Movano, Vivaro), post vanzare, consiliere financiara, accesorii si altele- va rugam sa va adresati exclusiv unui distribuitor/reparator autorizat Opel.
Continutul site-ului are caracter informativ.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe acest Website pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor. Pentru specificațiile actuale ale produsului comercializat în țara ta, te rugăm să contactezi dealerul Opel local.

Descrierile caracteristicilor și ilustrațiile pot viza sau indica echipamente opționale care nu sunt incluse în livrarea standard. Informațiile conținute au fost exacte la momentul publicării. Ne rezervăm dreptul de a face schimbări în design și echipamente. Culorile afișate sunt doar culori aproximative. Echipamentele opționale ilustrate sunt disponibile contra unui cost suplimentar. Disponibilitatea, caracteristicile tehnice și echipamentele furnizate pe vehiculele noastre pot varia sau pot fi disponibile numai în anumite țări sau pot fi disponibile numai la costuri suplimentare. Pentru informații exacte privind echipamentelesi dotarile de pe vehiculele noastre, vă rugăm să contactați Opel Southeast Europe LLC – Reprezentanţă România sau partenerul dvs. Opel.

* WLTP: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt stabilite utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), în conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (UE) nr. 2017/1151 (în versiunile în vigoare). Valorile nu iau în considerare utilizările speciale și condițiile de conducere. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

** NEDC: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), valorile relevante fiind exprimate apoi conform cu NEDC pentru a permite compararea, conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007, R (UE) nr. 2017/1153 și R (UE) nr. 2017/1151.

Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni particulare și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Valorile nu iau în calcul utilizări particulare și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

*** Autovehicule retrase din fabricație / autovehicule comerciale ușoare: Toate valorile menționate se referă la modelul de bază UE cu dotări standard. Datele privind consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (în versiunile aflate în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcționare, așa cum este specificat în regulamente. Prezența unor echipamente suplimentare și a dotărilor opționale din fabrică poate avea ca efect obținerea unor valori mai ridicate decât cifrele menționate pentru consum și emisii de CO2. Valorile privind consumul de carburant și emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume și nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparația între diferite variante de autovehicule, dar pot fi diferite față de consumul real realizat în condiții reale de conducere, influențat în mare măsură de stilul de conducere și condițiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot crește greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol și, în unele cazuri, sarcina admisă pe punți, precum și masa totală admisă a autovehiculului și pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime și la creșterea timpului de accelerare. Valorile performanțelor de conducere iau în considerare un șofer cu greutatea de 75 kg și o încărcătură de 125 kg. 2 gaz H în m3/100 km.
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================