loading
  • Fabricat în Germania: Opel sărbătorește 120 de ani de producție de autovehicule prin oferte de excepție
  • O mulțime de funcții: numeroase autoturisme Opel, de la ADAM la Zafira, cu nivelul de echipare „120 years”
  • Totul inclus: sistemul de asistență la parcare, încălzire pentru scaune şi volan, sistemul IntelliLink oferite de cele mai multe ori standard
  • Condiții atractive: economii pentru clienți la modelele ediție specială „120 years”

 

La mulți ani: Opel pregătește o ediție specială „120 years”Rüsselsheim.  În 2019, Opel va sărbători 120 de ani de producţie de autovehicule și, prin urmare, 120 de ani de tehnologii inovatoare pe care producătorul auto le pune la dispoziția unei mari varietăți de clienţi, în conformitate cu motto-ul Opel, „The future is everyone’s”. Pentru a sărbători cum se cuvine această aniversare împreună cu clienții săi, Opel lansează modelele ediție specială „120 years”. Modelele de autoturisme, ca de exemplu autovehiculele de mici dimensiuni ADAM, și Corsa, cel mai bine vândut model, Astra, familia de SUV-uri alcătuită din Crossland X, Mokka X și Grandland X, până la MPV-ul compact, Zafira și vârful de lance Insignia, vor fi disponibile cu nivelul de echipare „120 years”. Aceste modele vor fi echipate standard cu o mulțime de tehnologii inovatoare și vor avea prețuri atractive.

„De 120 de ani, Opel promovează mobilitatea pentru un public cât mai larg. Prin autovehiculele noastre, facem tehnologiile și funcțiile revoluţionare accesibile pentru toate grupele de cumpărători. Acestea sunt valorile noastre. De aceea oferim nivelul de echipare ediție specială „120 years” pentru atât de multe modele ale noastre, pentru a marca începutul aniversării noastre”, declară Xavier Duchemin, director general al departamentului de vânzări, servicii post-vânzare și marketing.

Nivelul de echipare ediție specială este poziționat direct deasupra nivelului de echipare „Edition” și, în funcție de model, include standard sisteme de asistență, cum ar fi asistența la parcare sau tempomatul. Funcții cum ar fi încălzirea scaunelor, încălzirea volanului și covoraşele din velur sporesc nivelul de confort. Modelele „120 years” vor avea jantele din aliaj, elementele cromate, pragurile portierelor cu inscripţia Opel și bineînțeles emblema „120 years”.

Exemplu pentru Opel Astra: cel mai bine vândut model compact Opel este deja dotat cu o multitudine de sisteme de asistență cum ar fi Asistentul la pornirea în rampă și tempomatul, încă din versiunea de bază. Sistemul de climatizare, geamurile cu izolație termică și sistemul de încălzire Quickheat sunt deja disponibile la bord. Proiectoarele de ceață și asistența la parcarea cu spatele sunt adăugate standard în versiunea „120 years”. Scaunele față încălzite și volanul încălzit, împreună cu pachetul vizibilitate care include senzorul de ploaie, farurile automate cu detectarea tunelurilor și oglinda retrovizoare cu funcţie automată antiorbire asigură un nivel sporit de siguranță. În plus, șoferii și pasagerii modelelor Astra cu 5 uşi și Sports Tourer se pot baza pe o conectivitate la bord de excepție datorită sistemului infotainment R 4.0 IntelliLink compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, cu ecran color de 7". Datorită pragurilor portierelor cu inscripţia Opel, jantelor din aliaj de 17" cu design în 5 spițe duble și logo-ului „120 years”, modelul Astra este identificat imediat ca fiind o ediție specială.

Opel Crossland X „120 years” este oferit cu aceleași sisteme de sigutanță și confort ca și modelul Astra. În plus, SUV-ul, care a fost lansat cu succes anul trecut, este echipat cu parbrizul încălzit ThermaTec pentru o vizibilitate bună în zilele geroase. La exterior, modelul Crossland X „120 years” se distinge prin montanții B finisați în negru ultra-lucios, o linie a acoperișului cromată, scuturile de protecţie argintii față și spate și jantele din aliaj de culoarea antracitului, cu design în 4 spițe duble.

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================