loading

Rüsselsheim. În urma investigațiilor la unul dintre furnizori, Opel/Vauxhall extinde verificarea de siguranță pentru Corsa și ADAM și include alte 1.000 de mașini în Europa. Acestea se adaugă celor 8.000 care au fost comunicate săptămâna trecută. Vehiculele suplimentare au fost livrate începând cu luna februarie a acestui an. Aceste vehicule au fost, de asemenea, fabricate cu o parte a sistemului de direcție care nu este conform specificațiilor și nu ar trebui să fie conduse înainte de a fi inspectate. Astfel, pentru un total de aproximativ 9.000 de automobile trebuie înlocuită piesa.

 

Opel/Vauxhall contactează clienții prin intermediul mai multor canale. Proprietarii pot afla singuri dacă vehiculul lor este afectat accesând www.opel.ro și urmând instrucțiunile de pe siteul web. În cazul în care mașina lor este afectată, clientul va fi contactat în mod automat de către Opel/Vauxhall. Compania a luat cunoștință de situație în timpul unor controale de calitate de rutină la fabrică. Clientii care au întrebări suplimentare pot obține asistență imediată cu un număr de telefon disponibil pe site.

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================