loading
  • SUV compact, motor diesel de 130 kW/177 cp și transmisie automată cu opt trepte de la 37.320 €
  • Motorul diesel de 2 litri aduce o nouă variantă vârf de gamă în portofoliul de motoare al nou-venitului.
  • Confort maxim la prețuri pentru Opel Grandland X Ultimate începând de la 34.240 € (DE)

Nouă motorizare pentru Opel Grandland X și un nou nivel de echipare premiumRüsselsheim.  Noul Opel Grandland X a avut premiera mondială la Salonul Auto de la Frankfurt în septembrie și a ajuns recent în reprezentanțe. Opel s-a hotărât să extindă acum portofoliul de sisteme de propulsie pentru dinamicul SUV nou-sosit. Grandland X poate fi comandat acum cu motorul diesel vârf de gamă de 2 litri, cu putere de 130 kW/177 cp, ce generează un cuplu maxim de 400 Nm. Acesta este combinat cu noua transmisie automată cu opt trepte pentru prețuri începând de la 37.320 € (prețuri recomandate, inclusiv TVA în Germania; consumul conform NEDC pentru motorul diesel: urban 5,3-5,3[1] > l/100 km, extra-urban 4,6-4,5[1] l/100 km, mixt 4,9-4,8[1]  l/100 km, 128-126[1]  g de CO<[2] /km).

„Noul nostru Opel Grandland X prezintă spirit de aventură și libertate. Bineînțeles, un motor turbo diesel deosebit de puternic ce promite plăcere suplimentară la condus în timp ce reduce consumul este perechea ideală. Am găsit-o în noul diesel vârf de gamă de 2 litri pentru Grandland X. Noul nostru competitor în segmentul SUV își poate dezvălui întregul potențial în combinație cu transmisia automată cu opt trepte și comutare lină”, a declarat Peter Küspert, Director de Vânzări și Marketing la Opel Automobile GmbH.

În plus, Opel Grandland X va fi disponibil și cu nivelul de echipare premium „Ultimate”, ce include standard o gamă de elemente de lux. SUV-ul sportiv devine și mai atractiv cu jantele din aliaj bicolore de 19 inch și șinele de acoperiș de culoare argintie, disponibil la prețuri începând de la 34.240 € (DE). În plus, scaunele ergonomice premium, tapițeria din piele, sistemul audio premium Denon și numeroasele sisteme ultramoderne de asistență și infotainment promit să asigure starea de bine.

Înaltă tehnologie cu garanția plăcerii șoferului: motorul diesel de 2 litri cu transmisia automată cu opt trepte

Nouă motorizare pentru Opel Grandland X și un nou nivel de echipare premiumNoul Opel Grandland X generează deja dorința de a vă urca la volanul nou-venitului SUV cu interiorul său generos, aspect offroad modern și caroserie atletică. Așadar, Opel oferă motoare pe benzină și diesel dinamice care garantează eficiență și performanțe captivante. Cea mai recentă adăugire în portofoliul de motoare este vârful de gamă turbo diesel de 2 litri. Unitatea dezvoltată recent asigură o putere de 130 kW/177 cp la o turație de 3.750 rpm și generează un cuplu maxim de 400 Nm la 2.000 rpm, oferindu-i modelului Grandland X toată puterea de care are nevoie un SUV ce iubește libertatea. Cu motorul diesel de 2 litri, Grandland X accelerează de la 0 la 100 km/h în 9,5 secunde. Viteza maximă este de 211 km/h. În plus, Grandland X are o sarcină de remorcare de 2.000 de kilograme (cu frâne pe suprafețe cu înclinare de 12%) în această configurație, ceea ce îl face un autovehicul de tractare practic și atletic.

În ciuda caracterului puternic, Grandland X este foarte eficient, înregistrând un consum în regim mixt sub cinci litri. Motorul este echipat, de asemenea, cu un sistem eficient de control al emisiilor cu injecție AdBlue (SCR, reducere catalitică selectivă), care elimină oxizii de azot (NOx) din gazele de eșapament. Soluția de uree și apă ce conține amoniac (NH3) intră în reacție cu oxizii de azot în convertizorul catalitic SCR, rezultând vapori inofensivi de azot și apă.

Performanțele exemplare sunt obținute și datorită noii transmisii automate cu opt trepte oferite în combinație cu unitatea diesel cu patru cilindri. Grandland X este al doilea Opel după Insignia care a primit o transmisie automată eficientă cu opt trepte, de nivel premium. Aceasta asigură o comutare și mai bună și mai lină față de transmisia automată cu șase trepte.

Ultimate: caracteristici premium pentru cel mai înalt nivel de confort la drum cu Grandland X

De asemenea, Grandland X poate fi comandat acum cu cel mai recent nivel de echipare premium lansat de Opel, disponibil opțional: „Ultimate” reprezintă plăcerea condusului foarte confortabil, cu conectivitate remarcabilă și tehnologii și sisteme de asistență ultramoderne.

La exterior, jantele bicolore din aliaj de 19 inch, șinele de acoperiș argintii și acoperișul și oglinzile exterioare de culoare negru diamond îi conferă modelului Grandland X un aspect și mai impresionant. La interior, scaunele ergonomice premium certificate de AGR, suprafețele din piele și încălzirea scaunelor față și spate laterale garantează o atmosferă plăcută la drum. Pedalele sport din aluminiu sporesc și mai mult percepția condusului sportiv.

Sistemul audio premium Denon, disponibil de asemenea standard la versiunea Ultimate, creează o experiență acustică excepțională cu opt difuzoare integrate și un subwoofer, în timp ce sistemul DAB+ crește numărul de posturi radio disponibile. Șoferul și pasagerii sunt întotdeauna perfect conectați datorită asistentului personal de service și conectivitate OnStar,[2] împreună cu sistemul de infotainment Navi 5.0 IntelliLink cu ecrane tactile color de opt inch compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay. În plus, smartphone-urile compatibile pot fi încărcate fără fir.

Cu toate acestea, Opel Grandland X nu este doar un autovehicul extrem de confortabil. Este și deosebit de sigur. Dotările standard ale versiunii Ultimate precum farurile AFL LED adaptive , camera de 360° și asistentul avansat la parcare asigură acest lucru.

În plus, Grandland X oferă, de asemenea, cea mai bună tracțiune și manevrabilitate pe orice suprafață. Acest lucru se datorează și sistemului electronic de tracțiune opțional IntelliGrip, care asigură o aderență superioară pe carosabil în diverse situații de conducere. Șoferul poate alege din cinci moduri de conducere. Apoi, sistemul adaptează distribuția cuplului către roțile față, dacă este necesar permite patinarea roților și, cu ajutorul transmisiei automate, reglează momentele de schimbare a treptelor de viteză, precum și răspunsul accelerației.

 

[1] Cu pneuri cu rezistență redusă la rulare

[2] Serviciile OnStar necesită activare și crearea unui cont la OnStar Europe Ltd. Serviciile hotspot Wi-Fi necesită un abonament la un operator de rețea nominalizat. După expirarea perioadelor de probă aplicabile se vor percepe taxe. Toate serviciile depind de acoperirea rețelei și de disponibilitate. Consultați http://www.opel.ro/onstar/onstar.html pentru a afla care sunt limitările aplicate serviciilor și costurile aferente.

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================