loading
  • Crossville: orașul Opel oferă premiere mondiale și interacțiune
  • Viitorul aparține tuturor: vizitatorii experimentează inovații într-o atmosferă reconfortantă

Bine ați venit la „X-Ville”: standul Opel de la Salonul Auto de la Frankfurt este dedicat mobilității personaleRüsselsheim/Frankfurt.  La ediția de anul acesta a Salonului Auto Internațional de la Frankfurt (14-24 septembrie 2017), Opel nu dă înapoi când vine vorba de premierele mondiale ale numeroaselor sale modele noi: de la SUV-ul Grandland X, Insignia GSi și Insignia Country Tourer la autovehiculele pentru transport de persoane Vivaro Tourer și Vivaro Life. Pe lângă noile modele, standul Opel „X-Ville” (pronunțat Crossville) D09 din sala 8.0 este unic. Fiind prezentat sub forma unui mic oraș, standul în sine reprezintă o experiență pentru vizitatori, ce include peretele de escaladă „X-Corner”, studioul Insignia Exclusive și multe altele. Fidel crezului mărcii, „Viitorul aparține tuturor”, oamenii sunt în centrul atenției la standul Opel.

„Premierele noastre mondiale, mai ales SUV-ul elegant și practic Grandland X și versiunile vârfului nostru de lance Insignia GSi și Country Tourer vor fascina vizitatorii Salonului Auto de la Frankfurt”, spune Tina Müller, director de marketing la Opel. Veniți să aruncați o privire în micul nostru oraș, bucurați-vă de atmosferă și împărtășiți-vă experiențele pe rețelele de socializare. Suntem nerăbdători să vă întâmpinăm!”

Opel-X-Ville: aventură, informații, suveniruri și multe altele

Bine ați venit la „X-Ville”: standul Opel de la Salonul Auto de la Frankfurt este dedicat mobilității personaleStandul Opel X-Ville construit în jurul noului SUV Grandland X este la fel de colorat și de plin de viață ca un oraș real. Standul de 3.300 m2 invită vizitatorii la o experiență urbană diferită. În centrul atenției sunt, bineînțeles, modelele Opel X. La „Studioul de accesorii”, echipa Opel le va arăta vizitatorilor cum își pot personaliza familia X cu accesorii, de exemplu pentru activități sportive sau de relaxare. Cei mai aventuroși vizitatori pot încerca peretele de escaladă înalt de șase metri din X-Corner fiind securizați, bineînțeles, de antrenori experimentați. Sunt șapte plăci de surf care pot fi câștigate. Tot ceea ce au de făcut pasionații de surfing este să meargă la unul dintre autovehiculele Vivaro din stand și să caute autocolantele despre surfing ascunse în X-Ville. Norocosul câștigător al marelui premiu primește un Vivaro și o placă de surf pe care le poate folosi timp de o lună.

Pentru a marca lansarea programului de personalizare Opel Exclusive, în X-Ville a fost instalat „Studioul Exclusive”. Aici vizitatorii pot afla cum poate fi vopsit noul Insignia în aproape orice nuanță preferată a unui client, de exemplu în culoarea ochilor iubitului sau iubitei. Suvenirurile, cum ar fi machete ale autovehiculelor sau jachete softshell, pot fi cumpărate de la Opel-Shop.

X-Ville se va deschide marți, 12 septembrie, când Michael Lohscheller, CEO Opel va prezenta noile modele Opel într-o conferință de presă de la 09:10 la 09:25.

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================