loading

Rüsselsheim.  Rezultatele ultimei evaluări a siguranței au fost publicate astăzi. Euro NCAP a acordat crossover-ului din segmentul B, Opel Crossland X, punctajul maxim de 5 stele la cele patru categorii evaluate: protecţia adulţilor, protecţia copiilor, protecţia pietonilor şi sistemele de asistenţă pentru siguranţă. Crossland X a punctat foarte bine în special în cadrul testelor de impact lateral, unde a obținut punctajul maxim atât în ceea ce privește protecția adulților, cât și a copiilor.

Punctaj maxim la testele Euro NCAP pentru Opel Crossland XPe lângă echipamentele de siguranță din dotarea standard, cum ar fi sistemul de avertizare privind somnolența șoferului și sistemul de avertizare privind părăsirea benzii de circulație, Opel Crossland X oferă și unele inovații opționale pentru sporirea siguranței în timpul deplasării: sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, sistemul de detectare a somnolenței șoferului, farurile LED cu iliminare adaptivă , camera video pentru marșarier cu vedere panoramică la 180 de grade și asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral sunt doar câteva dintre acestea.

Deosebit de spațios și versatil, Opel Crossland X a convins deja peste 70.000 de clienți din toată Europa de la lansarea sa din luna martie.

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================